Diensten

Marketingplan

Uw marketingplan is de blauwdruk voor de strategie en de tactieken waarmee u prospecten wint en van hen kopers maakt. Het plan bepaalt welke middelen u inzet om aan uw bedrijfsimago te werken, welke communicatiekanalen u voor welke doelgroep aanspreekt, op welk moment en in welke combinatie.

Lees verder

Businessmodel

Een sterke business strategie of businessmodel vormt de basis voor een goed marketingbeleid in elke onderneming. Uw bedrijf is - zonder professioneel uitgeschreven en nageleefd businessmodel - als een schip dat stuurloos rondvaart op een woelige zee, en permanent van koers verandert. Wij begeleiden u tijdens dit complexe maar waardevolle proces, zodat uw businessmodel steeds klaar staat voor de kansen en de bedreigingen van morgen.

Lees verder

Communicatieplan

In een communicatieplan definiëren we die communicatietools die u dichter bij uw klanten zullen brengen en hen overtuigen van uw meerwaarde. Een sterke website, engagerende sociale media, welgemikte e-mailcommunicatie … behoren tot de nieuwe tools om klanten aan u te binden. Maar ook de kracht van pers en netwerken mag niet onderschat worden. Maar hoe begint u eraan? Een communicatieplan moet daar een antwoord op bieden.

Lees verder