Marketingadviesbureau voor kmo's

Een nieuw project succesvol naar de markt brengen? Je activiteiten doen groeien of meer uit de markt halen? De onderneming herpositioneren en nieuw leven inblazen? Je interne marketingorganisatie verbeteren of optimaliseren? Dan is Desmyttere Marketingadvies je marketingbureau of adviesbureau.

Gespecialiseerd in marketingstrategie, marketingplanning en marketingorganisatie

Wil je scoren in deze concurrentiële markt? Dan moet je marketing strategisch, gestructureerd en planmatig aanpakken. Wij helpen je strategie vorm geven, en schrijven ze uit in een praktisch en professioneel marketingplan, businessmodel of communicatieplan. Maar we coachen ook marketing managers op weg naar meer efficiëntie en rendement.

Kom even vrijblijvend met ons praten. En neem in geen tijd genadeloos voorsprong op je concurrenten.


Marketingnieuws

Raad voor de Reclame wil native advertising aan banden leggen

30-06-2016

Het gebruik van native advertising rukt op. Het is de digitale variant van de publireportage, die vroeger in elke krant of weekblad te vinden was.

Lees meer

Probably … de beste slogan van het EK

15-06-2016

Terwijl het merendeel van de 2,2 miljoen Vlaamse kijkers (en ook nog eens 3,1 miljoen Nederlanders!) het waarschijnlijk niet opgemerkt zal hebben tijdens de wedstrijd België-Italië op 13/6, viel mijn oog als marketeer wel op de slimme aanpak van Carlsberg als een van de hoofdsponsors van Euro 2016.

Lees meer