Marketingadviesbureau voor kmo's

Een nieuw project succesvol naar de markt brengen? Je activiteiten doen groeien of meer uit de markt halen? De onderneming herpositioneren en nieuw leven inblazen? Je interne marketingorganisatie verbeteren of optimaliseren? Dan is Desmyttere Marketingadvies je marketingbureau of adviesbureau.

Gespecialiseerd in marketingstrategie, marketingplanning en marketingorganisatie

Wil je scoren in deze concurrentiële markt? Dan moet je marketing strategisch, gestructureerd en planmatig aanpakken. Wij helpen je strategie vorm geven, en schrijven ze uit in een praktisch en professioneel marketingplan, businessmodel of communicatieplan. Maar we coachen ook marketing managers op weg naar meer efficiëntie en rendement.

Kom even vrijblijvend met ons praten. En neem in geen tijd genadeloos voorsprong op je concurrenten.


Marketingnieuws

Facebook innoveert aan een razend tempo

24-11-2016

De ideefix dat Facebook een puur consumentenplatform is om leuke levenservaringen te delen met elkaar, mogen we stilaan overboord gooien. Integendeel: de afgelopen weken werden steeds nieuwe initiatieven kenbaar gemaakt die de leefwereld van ondernemers en hun klanten ingrijpend kan veranderen.

Lees meer

CrossCast: nieuwe aanbieder voor marketingfreelancers

24-11-2016

Crosscast wil als talent-pool de wereld van marketingcommunicatie professionaliseren, en heeft hiervoor een database van meer dan 1.500 ervaren freelance marketing- en communicatieprofessionals. Ze kunnen ingezet worden bij marketingbureaus of bedrijven met een marketingafdeling die op zoek zijn naar extra mankracht of knowhow op tijdelijke basis.

Lees meer