Marketingadviesbureau voor kmo's

Een nieuw project succesvol naar de markt brengen? Je activiteiten doen groeien of meer uit de markt halen? De onderneming herpositioneren en nieuw leven inblazen? Je interne marketingorganisatie verbeteren of optimaliseren? Dan is Desmyttere Marketingadvies je marketingbureau of adviesbureau.

Gespecialiseerd in marketingstrategie, marketingplanning en marketingorganisatie

Wil je scoren in deze concurrentiële markt? Dan moet je marketing strategisch, gestructureerd en planmatig aanpakken. Wij helpen je strategie vorm geven, en schrijven ze uit in een praktisch en professioneel marketingplan, businessmodel of communicatieplan. Maar we coachen ook marketing managers op weg naar meer efficiëntie en rendement.

Kom even vrijblijvend met ons praten. En neem in geen tijd genadeloos voorsprong op je concurrenten.


Marketingnieuws

Google Duo: Innovatief of te laat?

25-08-2016

Onlangs stuurde Google hun nieuwe app de wereld in: Duo. Het concept: één-op-één videochatten, dus niet zoals de al bestaande Hangout van Google, maar zoals Skype en FaceTime. “Zucht… nóg een videomessenger”, hoor ik jullie al denken.

Lees meer

Is prijsconcurrentie nog van deze tijd?

25-08-2016

De Tijd kopte enkele weken geleden dat Fun, een Brugse speelgoedwinkelketen, in moeilijkheden zit. E-commerce en prijsconcurrentie speelt de keten parten, wat leidde tot vier verliesjaren en een recente ommezwaai van het management, als laatste poging het bedrijf weer op de rails te krijgen.

Lees meer