Marketingadviesbureau voor kmo's

Een nieuw project succesvol naar de markt brengen? Je activiteiten doen groeien of meer uit de markt halen? De onderneming herpositioneren en nieuw leven inblazen? Je interne marketingorganisatie verbeteren of optimaliseren? Dan is Desmyttere Marketingadvies je marketingbureau of adviesbureau.

Gespecialiseerd in marketingstrategie, marketingplanning en marketingorganisatie

Wil je scoren in deze concurrentiële markt? Dan moet je marketing strategisch, gestructureerd en planmatig aanpakken. Wij helpen je strategie vorm geven, en schrijven ze uit in een praktisch en professioneel marketingplan, businessmodel of communicatieplan. Maar we coachen ook marketing managers op weg naar meer efficiëntie en rendement.

Kom even vrijblijvend met ons praten. En neem in geen tijd genadeloos voorsprong op je concurrenten.


Marketingnieuws

Verzorg elk contactmoment

09-01-2017

Reclame en agressieve verkoopstechnieken scoren steeds slechter. Het is volgens mij veel effectiever om uw klanten een unieke ervaring te bieden. Omdat de ervaring van de klant waardevoller is dan uw boodschap. U moet er voor zorgen dat klanten lovend over u praten en u aanbevelen bij anderen. Hoe? Door bij elk contactmoment met de klant beter te scoren dan de concurrentie, en via duurzame klantcontacten bouwen aan een langdurige relatie met uw klant.

Lees meer

Denk in toekomstscenario’s

09-01-2017

De toekomst is onlosmakelijk verbonden met onzekerheid. En laat dat nu net iets zijn wat we graag uit de weg gaan. We houden van nature niet van veranderingen, en kruipen graag in een comfortzone. Maar de toekomst zal ons af en toe brutaal doen ontwaken. Daar valt niet aan te ontsnappen, omdat de concurrentiële omgeving steeds dynamischer en complexer wordt. We moeten dus leren omgaan met verandering in de toekomst, met kansen en bedreigingen die ons businessmodel gunstig of ongunstig kunnen beïnvloeden. Een ideale techniek hiervoor is scenariodenken. Het leert ons omgaan met de vraag "Wat als ...?".

Lees meer