Diensten

Voor ondernemers schrijven wij hun marketingplan

Een onderneming zonder marketingplan of -visie is als een schip dat stuurloos rondvaart op een woelige zee en permanent van koers verandert. Wij begeleiden ondernemers tijdens het complexe maar waardevolle proces om tot een uitgeschreven marketingstrategie te komen in de vorm van een marketingplan. Het resultaat? Marketing in jouw onderneming is niet langer ad hoc en onsamenhangend. Integendeel: acties en campagnes volgen elkaar consistent en planmatig op zodat het hoogste marketingresultaat bereikt wordt.

Lees verder

Voor marketeers auditen wij de organisatie en schrijven een verbeterplan uit

In marketingafdelingen dient een excellente uitvoering verenigt te worden met een briljante strategie. Maar dat kan nooit op basis van een gebrekkige interne organisatie gebeuren. Processen, tools, interne marketeers én externe marketingpartners dienen optimaal in elkaar te vloeien tot een harmonieuze vier-eenheid. Wij auditen de marketingorganisatie op deze 4 cruciale speerpunten en schrijven het uit in een praktisch verbeterplan met tal van tips en adviezen voor snel resultaat en duurzame groei.   

Lees verder

Met Husky hebben we dé tool voor marketing project management in huis

Marketing Project Management is onmisbaar geworden in de moderne marketingafdeling. Onefficiënte whiteboards, post-its en excel-tabellen hebben plaats gemaakt voor een digitale transformatie aan de hand van één of meer digitale tools. Eén van die cruciale digitale tools is de marketingplanner of project management tool waar het management van de marketeer(s) samenkomt op één centrale plaats. In Husky klikken projecten, taken, budgetten, resultaten, notities en campagnes naadloos in elkaar en worden ze op een hyperefficiënte manier beheerd. 

Lees verder

Desmyttere Marketingadvies

Sint-Martens-Latem

Tel. 09 279 18 82