Husky: dé tool voor Marketing Project Management

Husky is een project management tool, 100% op maat van marketeers en marketingteams. Husky verhoogt de efficiëntie, creëert overzicht en maakt interne communicatie veel gemakkelijker. In Husky neem je controle over alle marketing management taken. Deze digitale tool geeft je zin om projecten, taken, communicatie, budget en resultaten te beheren en is veel efficiënter, dynamischer en interactiever dan de vele Excel-documenten in marketingorganisaties.

Zou het niet ideaal zijn als marketeers over een digitale tool beschikken waarin ze hun strategie en hun planning kunnen neerschrijven, waarbij ze alle flexibiliteit hebben om hun uitgeschreven strategie bij te sturen? Want dat is strategie vandaag: een duidelijk doel stellen, de weg ernaartoe haarfijn bepalen én onderweg de zeilen bijstellen. Die ‘ideale’ digitale tool heet Husky. Ze is het resultaat van jarenlange consulting en testen bij honderden bedrijven.

Zou het niet ideaal zijn als marketeers over een digitale tool beschikken waarin hun volledige marketingstrategie op een bijzonder snelle en gemakkelijke manier kan neergeschreven worden, en waarbij ze op elk moment een perfect overzicht hebben over hun volledige strategische en operationele marketingbeleid? Die ‘ideale’ digitale tool heet Husky.

Zou het niet ideaal zijn als marketeers over een digitale tool beschikken die als een kant-en-klare template fungeert bij het opmaken van hun marketingplan? Waarin alle elementen van strategie en uitvoering netjes klaarstaan, en waarbij er tal van voorbeelden en hulpmiddelen zijn geïntegreerd?

Op de website www.huskymarketingplanner.com vind je alle informatie over onze digitale marketingplanner.

Desmyttere Marketingadvies

Sint-Martens-Latem

Tel. 09 279 18 82