Desmyttere Marketingadvies opent tweede kantoor in Herentals

03-12-2012

De relatie tussen onze klant en onze locatie stond steeds meer onder druk. Dus moesten we krachtige beslissingen nemen. Deze zomer namen we afscheid van onze eerste locatie in de Gentse binnenstad, om te verhuizen naar Sint-Martens-Latem in de Gentse zuidrand. Reden: Gent ‘s morgens en ‘s avonds binnen- of buitenrijden vergt vandaag stalen zenuwen, en een grote speelruimte op tijd en agenda. Het gevolg: klanten kwamen te laat aan, opleidingen werden verstoord door laatkomers, en wij moesten steeds vroeger vertrekken op weg naar een afspraak. Niets van dit alles in ons huidige kantoor op de Kortrijksesteenweg in Latem. Op 2 km van de op- en afrit van de E40, met voldoende parkeerruimte onder, voor of langs het gebouw. Een luxe voor klanten en onszelf.

Toch waren we nog niet helemaal gelukkig met onze locatiestrategie. Want 30% van ons klantenbestand bevindt zich in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant of Limburg. En dat  verplicht ons of de klant tot een passage doorheen één van de twee flessenhalzen op de weg: de Antwerpse ring en de Brusselse ring. Nagenoeg onmogelijk om ‘s morgens en ‘s avonds aan degelijke agendaplanning te doen. Het gevolg: klanten zijn gedemotiveerd om de verplaatsing naar Gent te doen, zodat de verantwoordelijkheid voor de verplaatsing steeds meer op onze schouders werd gelegd.

Om dichter bij ondernemers uit de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg te komen, namen we recent de beslissing om een tweede kantoor te openen in Herentals in het businesscenter Frame21. Het businesscenter ligt middenin een economische topregio, en is uitstekend bereikbaar tijdens de spitsuren vanuit Antwerpen (35km), Hasselt (45km), Turnhout (28km) of Leuven (48km). En dat quasi filevrij!

Ook voor trouwe deelnemers aan onze marketingopleidingen uit deze regio is dit goed nieuws, want we gaan de open opleidingen vanaf januari 2013 meteen ook in Herentals organiseren.

Voor elke ondernemer, waar ook in Vlaanderen, is professioneel marketingadvies voortaan snel en gemakkelijk bereikbaar. Waar u ook woont of werkt: aarzel niet om contact met ons te nemen als u advies rond marketingplanning en marketingstrategie wenst. Wij zien u graag in één van onze beide kantoren.

Enkele sfeerbeelden van ons kantoor in Herentals, in de Diamantstraat nr. 8.

Frame21 Herentals - buitenaanzicht

Frame 21 Herentals - opleidingsruimte Henry Van De Velde

Frame 21 Herentals - vergaderzaal Marcel Breuer

Geschreven door Peter Desmyttere in Klantenbelevenis, Opleiding & events.